zaterdag 21 januari 2012

Onverwachtse Glossybox!

Haii Girls!

Ik wil even wat zeggen! Ik schrijf niet zoveel, dat komt echt omdat ik het heel druk heb met school! Maar ik heb een nieuwe routine voor de site bedacht en ik hoop dat dat gaat lukken! Ieder geval sorry dat ik niet veel schrijf maar ik probeer daar verandering in te brengen .

Oké.... De Glossybox. Ongeveer 3 maanden geleden hoorde ik dat de Glossybox ook in Nederland kwam. Hiervoor was de Glossybox al te vinden Amerika en Canada en nog wat andere landen. Ik werd meteen heel erg positief, dus toen ik filmpjes zag met het unboxen van de eerste Glossybox moest ik meteen wel de tweede Glossybox bestellen. Toen ik de tweede Glossybox binnen had en ik hem open maakten was ik er niet zo super tevreden over, ik had veel liever de eerste Glossybox gehad. Ik had meteen me abonnement opgezegd. Maar, vandaag kwam er eens iemand met een Glossybox aan de deur wat ik totaal niet had verwacht. Wil je weten wat er allemaal in zit lees dan meer!
 

Een wijs verhaal over kiezen..

Haaai,
ik heb niet echt een onderwerp voor dit artikel, soms wil ik gewoon wat schrijven. Ik hou van schrijven, leuk om te doen en goed op mezelf er in te uitdrukken. Ik denk dat ik later ook iets met schrijven wil doen, niet dat ik schrijver wil worden maar misschien voor een tijdschrift of zo iets leuks. Ik heb eigenlijk nog helemaal geen idee wat ik wil worden.. Ik vind zoo veel dingen leuk!


















Body butters:

Haaai,
Vandaag wou ik het met jullie hebben over Bodybutters! Veel mensen vinden dit meer een winterproduct maar ik vindt het ook heerlijk voor in de zomer!
Korte uitleg voor diegene die niet weten wat Bodybutters zijn: het is dikke voedende bodylotion meestal in een pot met heerlijke geuren. En ik hou ervan!
Je hebt Body butters in verschillende geuren, maten en merken.
Ik heb zelf 3 Body butters kijk maar mee:

woensdag 18 januari 2012

weheartit en Tumblr:

Haaai,
Ik wil jullie vandaag wat leuke sites laten zien, Tumblr en weheartit. Waarschijnlijk kennen jullie het al, maar ik vind deze 2 site's echt ge-wel-dig. Vooral in de les, als me verveel of eigenlijk huiswerk moet maken maar daar geen zin in heb zoals nu.






dinsdag 17 januari 2012

Review: Essence My Skin Moisturizing Cream-Gel en My Skin Caring Cleansing Wipes

Haaai,
Ik dacht laat ik maar weer eens een Review doen, deze keer van de My skin Moisturizing Cream-Gel en Caring Cleansing Wipes uit deze collectie:

Ik ben eigenlijk best tevreden over deze producten, dat is natuurlijk mijn mening want mijn huid is niet zoo gevoelig, ik hoor van veel mensen dat de cleansing wipes irriteren aan hun huid, gelukkig is dit bij mij niet het geval. 

zondag 15 januari 2012













Ook zo'n zin in de zomer? Ik wel, ben er helemaal klaar voor. Ookal is de winter nog niet klaar.. Ik ben allang toe aan de Zomer!


Haaai!
Vandaag wou ik gewoon wat random dingen laten zien en over vertellen!
Ten eerste ik ben vandaag (zaterdag) naar Antwerpen geweest, het is echt geweldig daar!
Echt gewoon HEAVEN! Als je goed luistert hoor je ook een engelenmuziekje als je langs loopt, hahaha nee grapje. Maar echt je hebt heeeel veel winkels. En al mijn favoriete winkels zitten gewoon allemaal in 1 enorme straat. Het is geweldig. Om even wat voorbeelden te noemen: H&M, Bershka, Pull & Bear, Forever 21, Vero Moda, Only, America Today, Urban Outfitters, River Island, Zara, Newyorker, New look. Alles!
Nou is het voor mij altijd een beetje een probleem, we gingen met een groep. En ik heb altijd, ik weet niet hoe dat komt een beetje het gevoel dat ik niks kan kopen. Zo'n druk voel ik dan. Ik wil er nog wel terug en heeel rustig alle winkels langs, want ik heb maar 1 ding gekocht. I KNOW, 1 ding met zooveeel winkel. SORRY, ik weet niet wat dat is.
Ik ben uiteindelijk geslaagd bij Forever21, voor de 2de keer. De eerste keer vond ik alles mooi dus wist ik niet waar ik moest kijken.
Maar dit is dus wat ik uiteindelijk heb gekocht, ik vindt hem zelf superleuk! Jullie ook?