zaterdag 24 december 2011













Haaai,
Fijne Kerst!
Maar er iets leuks van en geniet!










Kestinspiratie:

Haai!
2 daagjes niet geschreven maar nu vakantie! Jippie was er echt aan toe, dus we gaan weer meer schrijven!
Het is kerstvakantie! Heeerlijk. 
Ik ga niet veel bijzonders doen met kerst maar misschien jullie wel. Dus het leek me leuk om een kerst inspiratie artikel te maken, zodat je wat leuke ideetjes krijgt!

maandag 19 december 2011

Winter:

Haai,
Het is winter, iedereen heeft verschillende meningen over de winter.
Sommige mensen hebben zin in de sneeuw en de kou, andere totaal niet of sommige hebben alleen zin in de gezelligheid van sinterklaas en kerst.
Dat laatste past dus perfect bij mij. Ik hou van de gezelligheid: iedereen bij elkaar, kerstboom (vraag me toch nog steeds af wie heeft bedacht om een boom in je huiskamer te zetten en hem te versieren..) lampjes, binnen zitten met warme chocomelk.
Misschien ben je ook zo als ik? Veel mensen noemen het ook wel een winterdepressie, maar dat vindt ik net klinken alsof je een depressie hebt dat je de hele dag huilend op de bank ligt.
Ik zal je eens eventjes uitleggen wat een winterdepressie is. Een winterdepressie is eigenlijk dat je een beetje moe wordt dat het zo donker is buiten, dat je nergens meer zin in hebt en dat je het liefst de hele dag op de bank of in je bed wilt liggen. Ik heb dat een beetje. een beetje maar. Oke, 's ochtends vooral. Als het koud is en de wekker gaat en mijn bed zo heeeerlijk warm is. Ik denk dat iedereen dat wel herkend. Maar in de winter is het meestal nog erger.

Budget Beauty!

Hoihoi,
Een ding wat heel erg bekend onder de Beautybloggers is, is Budget Beauty! Natuurlijk heb ik ook Budget Beauty. Als ik zo kijk bestaat bijna heel mijn stash uit Budget Beauty. Haha! Vandaag wil ik even mijn lievelings Budget Beauty met jullie delen en over elk product een kleine review geven. Ik heb uit elke Make-up categorie wat producten gekozen en de Verzorgings producten doe ik in een aparte review.

zondag 18 december 2011

Mascara tips!

Voordat ik echt met beauty bezig was, wist ik er totaal niks over Make-up en dergelijke. Bijvoorbeeld over hoe je oogschaduw of blush aan moet brengen. Hoe moet dat nou weer? Vandaag wil ik jullie een paar belangrijke mascara tips geven die je kan gebruiken als je een Beauty beginner bent of misschien wil je er gewoon wat meer over weten!
Één van mijn geliefde mascara's is de L'ORÉAL VOLUME MILLION LASHES MASCARA.

Nail Art:

Haai,
Vandaag wou ik het eens hebben over nailart. Verwacht niet duizende nailart tools want ik ben geen nailart-expert maar ik laat gewoon wat leuke nailart zien!