dinsdag 24 januari 2012

Tips tegen Puistjes en Mee-eters!

Haaaai,
Vandaag wil ik het over een onderwerp hebben waarvan ik bijna wel zeker weet, dat iedereen daar wel eens last mee heeft! Puisten! Ik kwam op het idee, omdat ik er de laatste tijd zelf ook onwijs veel last van heb. Ik vertel wat truckjes en tips en welke producten je kan gebruiken om je puisten te vermijden.




Oké! Ten eerste wil ik vertellen hoe je puisten kan vermijden, dus dat je er ook geen producten tegen hoeft te gebruiken omdat je ze door deze tips vermijd.

-Drink veel water, drinken zoals cola, sisi, fanta, sinas en cassis zorgen juist voor puisten. Door het vele suiker wat erin zit. Water gaat het allemaal tegen en je valt er waarschijnlijk ook nog eens van af.
- Eet veel groenten en zorg dat je vitamines binnen krijgt. Groenten is onwijs gezond, maar ook nog eens vet goed voor je huid.
-Zorg vooral dat je vitamine C en D binnen krijgt. Hiervoor kan je speciale vitamine C of D pillen kopen bij de drogisterij of apotheek of bij een biologische natuur winkel.
-Eet geen vet of gesuikerd eten, chocola staat berucht als puisten maker. I love Chocolade! Maar als ik weer eens in de puisten fase zit blijf ik er liever vanaf. Ook chips is erg vet hierdoor krijg je ook snel puisten.
- Ook je haar kan voor puisten zorgen, het klinkt misschien gek. Ik geef een voorbeeld: Stel je hebt een schuine pony , en je haar is vaak vet. Dit vettige zorgt dat je huid ook vet word. Door een vette huid krijg je ook snel puisten. stel je zit in een puisten fase zorg dan dat je haar naar achter zit, of zorg ervoor dat je geen vet haar hebt.
-Als je puisten hebt, draag zo min mogelijk make-up. Het klinkt vreselijk! I know. Maar make-up maakt je puisten nog groter. De foundation die je over je puisten aan brengt om ze te bedekken, trekt in je poriën. Je poriën raken verstopt waardoor ze gaan groeien.

Dit waren een paar tips, om te voorkomen dat je puistjes krijgt. Maar stel: Je hebt al puistjes wat dan?

Je kan onder andere zelf verkom puisten spul maken.
Één ding wat ik ken en wat je zelf kan maken, en wat super goed helpt is: Je hebt zeezout nodig echt zeezout, niet gewoon zout. Daar doe je onwijs veel van in een bakje. Het zeezout meng je met een beetje water, dan proef ga je proeven, heel vies maarja. Smaakt het naar zee ja of nee? Zo ja: Zorg voor een watje  dip die in het prutje wat je hebt gemaakt en ga daar mee over een goed gereinigd gezicht. Laat dit intrekken en was het eraf, of laat het de hele nacht zitten, dus dan doe je het voor dat je gaat slapen. Doe dit een paar nachten achter elkaar en je zal merken dat je huid echt verbeterd.


Natuurlijk heb je ook speciale producten, om puisten te voorkomen. Toevallig liep ik gister in het Kruidvat langs het enorme verzorgings schap. En daar helemaal onderaan zag ik een aanbieding van het merk Clearasil. Elk product dat duurder dan €5,- was werd €5,-. Ik dacht mooi om mee te nemen en te testen voor de site. Zo nam ik dus 2 producten mee van die lijn.

Waaronder een 3-in-1 wash. De Wash belooft -> Puistjes te verdwijnen en te voorkomen. Dit product was dus €5,- . Hoe werkt het? Gebruik het elke ochtend en avond op een nat gezicht, masseer het dan goed in, maar vermijd wel je gevoelige plekjes en rond de ogen.
Ik heb het nog niet getest, maar het ruikt lekker. En het voelt fijn aan, het is een witte substantie met fijne kleine scrub deeltjes erin. Wat ik er ook handig aan vind dat het een stevige pomp flacon is.

Ik scoorde er ook nog een tweede product, namelijk een scrub met de naam Scrub Wash, de Scrub Wash beloofd je huid cellen te vernieuwen en de huid word gezuiverd. Ook dit product kosten €5,- en normaal €5,99. Hoe werkt het product? Je kan een keuze maken om het alleen s'ochtends of alleen s'avonds te gebruiken of s'avonds en s'morgens. Verdeel een kleine hoeveelheid over je handen en masseer het zachtjes in, vermijd ook hier je ogen. Spoel grondig af met warm water. Dit product zit wel in een tube, en het heeft een licht blauwe substantie met wat grovere scrub korrels, ook dit product heb ik nog niet getest. Wil je hier nog een uitgebreide review over laat het dan even weten!

Natuurlijk heb je nog veel en veel meer producten tegen puisten, maar deze 3 wil ik jullie meegeven. Mijn vraag aan jullie was dan ook vandaag: Heb jij nog Tips tegen puisten voor de andere Girls, of ken jij nog fijne producten die puisten tegen gaan?


Dit was het artikel voor vandaag alweer, zijn er nog vragen? Stel ze in de comments of stuur een privé berichtje naar: xjustbeautyx@hotmail.com

xoxoxoxoH

Gemaakt door H

5 opmerkingen:

  1. Hoi meiden
    ik volg al een tijdje jullie blog en ik wist nooit hoe je moest reageren nu heb ik het ontdekt. dus ik kan reageren ik heb echt wat aan deze tips ik heb namelijk last van acne en ik ga zeker nu wat kopen van de voorgeschreven producten!!! dan heb ik ook nog een tip, gebruik een niet te vette creme dat zorgt namelijk ook voor puisten of gebruik geen creme ik spreek jullie vast nog wel een keer

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Superleuk dat je ons volgt en vooral reageren:) En laat ons weten hoe de producten bij jou werken!
    Ow en bedankt voor de tip!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hey, ik heb ook last van puistjes, maar ze willen niet verdwijnen met die producten van clearasil. Wat wel helpt bij mij is een speciaal washandje. Ik was mijn huid elke ochtend en avond en na een week zieje al dat het de puistjes verminderd :D Bedankt voor de tip van het zeezout, zal ik zeker proberen! Xx

    (link voor het washandje: http://www.google.be/imgres?q=Aglaia+washandje&um=1&hl=nl&biw=1024&bih=545&tbm=isch&tbnid=0gPQBzom0eroyM:&imgrefurl=http://www.ha-ra.nl/producten/producten_detail.asp%3Fid%3D136&docid=qTqzlHpBj2HujM&imgurl=http://www.ha-ra.nl/IMAGES/artikelen/136__images&w=320&h=218&ei=dDfzT6rQEcqR0AWB8IiwCQ&zoom=1&iact=hc&vpx=562&vpy=77&dur=620&hovh=174&hovw=256&tx=108&ty=183&sig=112652077473756854826&page=2&tbnh=146&tbnw=211&start=8&ndsp=14&ved=1t:429,r:2,s:8,i:102 )

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hi, ik ben nu twintig en de eerste keer dat ik last van puistjes kreeg was ik rond de 14 jaar. Oorzaak? Ik gebruikte NOOIT creme, en dacht dat het wel goed was om het een keer te gaan gebruiken. Niet handig dus want een paar dagen later kreeg ik er last van! Nu is het al veel minder. Mijn tips waarvan ik heb geleerd afgelopen jaren:

    - Niet aan je puistjes zitten. Het word echt erger daardoor.
    - Mijn dokter vertelde dat de schoonheidsspecialist ook niet goed voor je acne is. Gewoon af blijven.
    - Inderdaad veel water drinken.
    - Geen cremes, geen agressieve middelen.
    - Sporten helpt ook, en gezond eten. Houd je huid gezond.

    xx

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Heej
    Ik heb behoorlijk veel last van puisten en siste. Maar wat kan ik dan het beste doen aangezien mijn huud van zichzelf al een beetje vet is.Er zit op dit moment een siste op mijn nek vandaar en als ik die aanraak begint ie zeer te doen.Wat kan ik het beste doen?

    Xxz

    BeantwoordenVerwijderen

Laat een reactie achter vinden wij altijd leuk!
Xoxo